Scouting Boxtel > Speltakken > Romulus Welpen > Foto's
Fotogalerij van Romulus Welpen

Ruimtevaartweekend 2014

Het weekend van 15 maart zijn de Romulus en Remus welpen een reis begonnen naar de ruimte. Het weekend stond in het thema van de ruimtevaart. Het was een gezellig weekend met raketten schieten, space shuttle bouwen en zelfs een alin-spook tocht (grapje van Jacala en Hathi).

Datum: 15 mrt. 2014
Aantal foto's in album: 165

Nationale Vrouwendag 2014

Ook de Romulus welpen deden dit jaar mee aan de nationale vrouwendag 2014. Zo zijn de welpen bezig geweest met allemaal vrouwen dingen zoals: Sieraden maken, (ice)thee drinken, make up op doen, zonnen en natuurlijk Roddelen!

Datum: 8 mrt. 2014
Aantal foto's in album: 46

Eilandspel

We hadden afgelopen zaterdag nog wat tijd over. Vandaar dat we het Eilandspel gingen spelen. Het werkt heel simpel! Je moet als laatste overblijven op de ijsberg die aan het smelten is, val je eraf, kun je opgegeten worden door de haaien en ben je helaas af.

Datum: 15 feb. 2014
Aantal foto's in album: 36

Uitstapje naar de ontdekhoek

Het jaarlijkse uitstapje van de Romulus & Remus zit er weer op. Zo zijn we dit jaar naar de Ontdekhoek in 's-Hertogenbosch geweest. Je kon hier van allerlei leuken dingen doen en ontdekken. De kinderen konden zelf friet maken, foto's ontwikkelen en boten maken. Het was een geslaagde dag!

Datum: 25 jan. 2014
Aantal foto's in album: 30

Koekjes bakken

De Romulus welpen hebben vandaag koekjes gebakken. Op wat aangebrande koekjes na kwamen er ook hele lekkere en mooie koekjes uit de oven.

Datum: 18 jan. 2014
Aantal foto's in album: 31

Surprise

Omdat sinterklaas niet alle scoutinggroepen kan bezoeken, helpen wij de sint graag een handje. Zo maken alle kinderen en leidingxcs voor elkaar een surprise. Dit zijn de foto's!

Datum: 30 nov. 2013
Aantal foto's in album: 80

Poep op je hoofd

Wanneer Tabaqui een spel verzint......... wordt het wel een heel gek spel! De kinderen moesten "poep" (pasta) naar een ander gedeelte van het bos zien te smokkelen. Wanneer ze dit was gelukt moesten ze de "poep" op een witte boterham smeren. Wanneer ze dit niet gelukt was en ze werden getikt moesten ze de pop op hun hoofd smeren.

Datum: 23 nov. 2013
Aantal foto's in album: 32

Zomerkamp 2013

Een terugblik op een fantastisch zomerkamp 2013!

Datum: 4 aug. 2013
Aantal foto's in album: 228

Vaderzoon Weekend 2013

Het duurt even....... maar dan heb je ook iets! Bij deze alsnog de foto's van het gezellig vader-zoon weekend 2013!

Datum: 20 apr. 2013
Aantal foto's in album: 271

Spelletjes ochtend

De ouderwetse spelletjes ochtend mag natuurlijk niet onderbreken in ons programma. Zoals spijkerpoepen, schipper mag ik over varen en het hoopje komen hierin voor. Het was weer lekker gezellig!!

Datum: 2 mrt. 2013
Aantal foto's in album: 38

GWW - Clownsweekend

Dit jaar had het GWW als thema clowns. Alle welpen werden uitgenodigd om een weekje in een circus te verblijven. De voorwaarde was dat je natuurlijk wel als clown verkleed moest komen. 46 welpen hadden zich in geschreven en natuurlijk als clown naar het weekend gekomen. Sommige clowns hadden nog een leuke act bedacht die ze midden op de piste hebben uitgevoerd. Het was een weekend vol lachen, kortom een heel erg geslaagd en vooral gezellig weekend!

Datum: 23 feb. 2013
Aantal foto's in album: 160

Camouflage sminken

Om je eigen super goed te verstoppen met verstoppertje moet je jezelf natuurlijk camoufleren. Dit hoeft niet altijd met groene kleren in het bos maar dit kan ook om jezelf te laten sminken. Dit hebben we bij de welpen dus is uitgeprobeerd en hier het resultaat! Zien jullie de welpen????

Datum: 12 jan. 2013
Aantal foto's in album: 72

De laatste overgebleven fotos van 2012

De laatste foto's van 2012 die nog niet op de site stonden maar zeker wel een plaatsje op de site verdienen!

Datum: 30 dec. 2012
Aantal foto's in album: 21

Surprise bij de welpen

Omdat de sint niet alle scouting groepen kan langskomen doen wij de sint een handje helpen. Alle welpen hebben voor elkaar een surprise gemaakt. Het thema van de surprise was Disney en Piraten. Wel moesten alle welpen verkleed komen als een stoere piraat en dat is goed gelukt!!

Datum: 1 dec. 2012
Aantal foto's in album: 49

Sterkste welp

Elk jij gaan we tijdens verschillende onderdelen kijken wie de sterkste welp is. Dit jaar hadden we zelfs twee sterksten welpen. Wie de aller sterkste is moeten ze helaas nog een keertje om wousen.......