Scouting Boxtel > Speltakken > Romulus Welpen > Foto's

Datum: 5 jun. 2010
Aantal foto's in album: 30

Flessen schieten

De welpen hebben hun eigen raket gemaakt van een pet-fles om deze de lucht in de schieten. Alle raketten zijn de lucht in gegaan.

Datum: 24 apr. 2010
Aantal foto's in album: 71

Romulus & Remus; Prehistorisch dorp Eindhoven

Op een zonnige zaterdag hebben de welpen een dagje meegekeken en geleefd in het leven uit de prehistorische tijd. Ze hebben geleerd hoe ze moeten speerwerpen, hout hakken en meel fijn maken. Verder hebben ze nog in een door de Prehistorische mensen een zelf gemaakte kano gevaren en pannenkoeken gegeten zoals die vroeger werden gemaakt. We hebben het heel erg leuk gehad!

Datum: 17 apr. 2010
Aantal foto's in album: 66

BINGOOO!!!

Ook in 2010 hebben we weer een bingo georganiseerd. Het was een zeer geslaagde avond met veel prijswinnaars! (wat logisch is in een bingo) We hebben door deze bingo weer een leuk centje verdient wat we natuurlijk gaan besteden aan het zomerkamp voor de welpen. We gaan ons best doen om volgend jaar weer zoon leuke bingo te organiseren.

Datum: 20 mrt. 2010
Aantal foto's in album: 57

Schaatsen

Met de eerste horde in 2010 zijn we wezen schaatsen op het breukelsplein. Het was erg koud maar ook heel erg gezellig met een lekker hapje en drankje.

Datum: 2 jan. 2010
Aantal foto's in album: 25

Oliebollenactie Selissen

Op oudjaarsdag hebben we voor de winkeliers op selissen oliebollen uitgedeeld! Het was gelijk een finaciele actie voor de Romulus & Remus welpen voor het zomerkamp in 2010!!

Datum: 31 dec. 2009
Aantal foto's in album: 31

Installatie met verjaardagspelletjes

Sven, Boyd en Daan 34 werden officieel geinstaleerd. En bij een feestje horen natuurlijk verjaardagspelletjes zoals stoelen dans, koekhappen en shere-khan prik.

Datum: 12 dec. 2009
Aantal foto's in album: 54

Suprise

Ook sinterklaas mag bij de romulus welpen niet ontbreken. Daarom hebben we weer net als andere jaren een gezellige suprise ochtend gedaan om sinterklaas een handje te helpen. Het waren wederom weer hele leuke suprise's van een vissenkom met een vis tot een legoblok en van een turnzaal tot een elektrisch apparaat. Ook kwamen er onverwachts nog 2 pieten langs die wat pepernoten hebben gestrooit.

Datum: 28 nov. 2009
Aantal foto's in album: 42

Insigne scouting

De afgelopen 4 weken zijn we bezig geweest met het insigne scouting. We hadden de groep in 2 kleinere groepjes verdeeld en hebben voor elkaar een schatkaart + een schat gemaakt, die we later zijn gaan lopen en zoeken. Ook hebben ze voor het insigne 2 knopen moeten leggen. Dat waren de platte knoop en de mastworp. Iedereen kon deze 2 knopen leggen en hebben de schat gevonden, dus was iedereen geslaagd voor het insigne scouting!!

Datum: 20 nov. 2009
Aantal foto's in album: 56

Een van alles doe dag

Op deze zaterdagochtend hebben we van alles gedaan. We hebben de pampers voor Jesper (zoontje van baghera) gekleurd en leuke dingetjes erop gezet, we hebben lotjes getrokken voor de suprise met sinterklaas, levend memorie, Jesper bezichtigen met beschuit en muisjes en hebben ook nog de lucifer-baan gekeken van de remus welpen. We hebben dus veel gedaan in 1 ochtend maar was weer gezellig.

Datum: 7 nov. 2009
Aantal foto's in album: 33