Scouting Boxtel > Verhuur > Welkom
18-5-2017

Omgeving Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is trots op haar ruime, goed onderhouden en mooi gelegen gebouw in het Brabantse Boxtel.

Ons gebouw, waarin maar liefst 125 personen kunnen overnachten, is gelegen op een terrein van ruim 3000 m2. Aan de achterkant ligt een grote speelweide die geschikt is voor kamperen en allerlei sporten en spelen, en voor kampvuren is een grote kampvuurkuil aanwezig. Naast ons gebouw ligt een groot bos 'Sparrenrijk', ideaal voor bosspelen, en op 200 meter ligt recreatieplas 'De Langspier'. Het dichtstbijzijnde winkelcentrum ligt op ca 1 kilometer afstand, station Boxtel ligt op 2,5 km afstand en het stadscentrum van Den Bosch is slechts 12 km.

VERHUUR
Welke periode kunnen wij huren?

De blokhut wordt in principe alle vakantieperioden verhuurd. In de zomervakantie verhuren wij de blokhut alleen vanaf zaterdag tot zaterdag, dus een volledige week.

Daarnaast kunt u de blokhut elk weekend huren MAAR NIET EERDER DAN NA ZATERDAG 18.00 UUR TOT ZONDAG 16.00

voor grote groepen vanaf 75 personen is het mogelijk, na overleg, om vanaf vrijdagavond te huren.
Reserveert u tijdig.

Welke activiteiten zijn er welkom?

De groepsaccomodatie wordt uitsluitend verhuurd voor overnachtingen. Bruiloften, feesten en partijen zijn niet toegestaan. Groepen tot ca 120 personen zijn welkom.

Hoe kunnen wij boeken?

U mailt uw verzoek met eventuele vragen naar onze verhuurcordinator, blokhut@scoutingboxtel.nl Zij neemt daarna met u contact op. In overleg met u zendt zij u een verhuurcontract in tweevoud met factuur, eventueel na een bezichtiging. U dient een ondertekend contract en borg binnen 4 weken retour te zenden. Uw huur ligt dan vast. Ontvangen wij in die periode niets dan beschouwen wij uw reservering als vervallen.

GEBOUW
De blokhut is gebouwd in 1995. Het bestaat uit 5 groepsruimten, een zeer ruime semi-professionele keuken, een grote zaal, toiletgroepen op beide etages, douches (een 4 persoons doucheruimte en twee douchecabines). Invalidetoilet en -douche zijn op de begane grond aanwezig.

In de keuken is een ruime voorraad borden, bekers, bestek, pannen, perculatoren e.d. aanwezig. Verder is er voldoende meubilair (tafels, banken stoelen en zithoek).
De mogelijkheid bestaat om [ voorlopig ] gratis ons draadloos internet te gebruiken.

Veiligheid
De blokhut is in de afgelopen jaren aangepast aan nieuwe wetten en regels. Het gebouw beschikt over een gebruiksvergunning, ARBO-risico-inventarisatie en een Legionellabeheersplan. Een inbraakalarm, brandmeldinstallatie en een ontruimingsplan maken het gebouw met meerdere goede vluchtwegen een veilige plaats voor kinderen.

TERREIN
De blokhut staat op een terrein van ruim 3.000 m2. Aan de achterkant ligt een grote speelweide die geschikt is voor allerlei sporten en spelen. Voor kampvuren is een grote kampvuurkuil aanwezig.

OMGEVING

Verhuur | Welkom | blokhut_google_earth

Op 50 meter van de blokhut (rode cirkel) vindt u een groot bos 'Sparrenrijk' genaamd. Op 200 meter ligt een recreatieplas 'De Langspier'.
Het dichtst bij zijnde winkelcentrum ligt op ca 1 kilometer afstand.
Voor meer informatie over de gemeente Boxtel en omgeving surft u naar www.boxtel.nl