Scouting Boxtel > Speltakken > Bevers > Welkom
2-9-2016

Elke zaterdag ochtend lekker spelen bij de Bevers!!
Hallo allemaal,

Wij zijn de jongste speltak van Scouting Nederland en daardoor ook de jongste speltak van Scouting Boxtel. Wij noemen onszelf Bevers en wij zijn jongens en meisjes van 5 tot en met 7 jaar. Elke zaterdag komen wij van 10.30 uur tot en met 12.00 uur bij elkaar om met elkaar te spelen, knutselen, te bakken en andere dingen die je maar kunt bedenken. Ook hebben wij elk jaar minstens twee kampweekenden, eentje in de winter en eentje in de zomer.
Daarnaast zijn er ook nog activiteiten die wij samen doen met andere speltakken, zoals de Jotari.
Lijkt het je leuk om ook een Bever te zijn meld je dan aan bij Cindy Voermans.

Stafleiding Bevers
Cindy Voermans
(Teamleidster)
Tel. 06-51510163,

Hans Brouwer

Karlijn Weug

Lara Bakker

Marion de Cocq

Rene van Beugen

Afmelden:
Wanneer uw kind een keer niet op de groep kan komen door omstandigheden dan zouden we het fijn vinden als u ons dat even laat weten.

U kunt hier voor bellen naar:

Cindy Voermans: 06-51510163
Hans Brouwer: 06-19754604

Of mailen op vrijdagavond naar;
bevers@scoutingboxtel.nl

Zoals u kunt zien staan er op deze site foto's van Beverkinderen.
Deze site is openbaar, dit houdt in dat eenieder op deze site foto's kan bekijken.
Wij behouden ons het recht om foto's wel of niet te plaatsen.
Mocht u als ouder bezwaar hebben dat er foto's van u kind geplaatst worden, laat het dan een van onze leiding weten. Indien mogelijk kan deze foto verwijderd worden. In geval van groepsfoto's o.i.d. blijft de foto staan.