Scouting Boxtel
Scouting Boxtel > Speltakken > Trollen > Welkom
Sitemap Deze pagina afdrukken
Laatste update
14-10-2016
Welkom

Trollen

Speltakken | Trollen | Welkom | groepsfoto
Hallo, welkom op het gedeelte van de Trollen.


Wat zijn Trollen nou eigenlijk? Het zijn de vieze, grote en vooral stinkende monsters bij David de Kabouter en andere tekenfilmpjes, maar de Trollen bij Scouting Boxtel zijn toch net een tikkeltje anders....

Wij zijn knotsgekke maar vooral gezellige meiden van 7 tot 11 jaar en elke zaterdagmiddag, van 15.00 uur tot 17.00 uur, maken wij er een klein (of soms groot) feestje van op de blokhut.


Wat doen wij dan zoal?
Elke week doen wij iets anders, van creatief tot koken, van in de bossen spelen tot kampvuur maken en we hebben zelfs wel eens een muziekmiddag. Van alles wat dus!

Maar....
Wij draaien niet alleen op de zaterdagmiddag van 15.00u tot 17.00u, ook hebben wij zo nu en dan een weekend of kamp met alle meiden bij elkaar.
Zo hebben we altijd in oktober samen met alle leden van Scouting Boxtel het Jotari weekend en meestal hebben we in de loop van het jaar ook nog een winterweekend met onze eigen groep. In het voorjaar hebben we ook altijd een ouder-dochterweekend (is jouw mama of papa net zo gek als jij zelf??)
We sluiten het Scoutingjaar af met een knallend super gaaf zomerkamp (tijdens de eerste week van de basisschoolvakantie).

Zoals je kunt lezen zijn de Trollen dus een stel gezellige en lekker actieve meiden bij elkaar!


Heb je ook zin om met ons mee te doen en allerlei spannende dingen te ondernemen?
Neem dan contact op via de mail trollen@scoutingboxtel.nl

Wie weet tot ziens!


Groetjes De Trollen en hun staf.
Amy, Joske, Demi 1, Demi 2, Hilde en Luuk
  
 
  
 


(C) 2001-2017 Scouting Boxtel