Scouting Boxtel > Home links
3-5-2017
Home links

Last minute onze blokhut huren?
In vakantieperiodes verhuren wij onze blokhut.

Onze blokhut is nog n week te huur tegen een sterk gereduceerd tarief. Het betreft de week van 30 juli t/m 5 augustus.
Info: blokhut@scoutingboxtel.nl.

Dit is Scouting

Infoboekje
Link: Infoboekje Scouting Boxtel

Sponsorkliks
Scouting Boxtel neemt deel aan sponsorkliks. Als je via de sponsorkliks pagina naar een webshop gaat, dan krijgt Scouting Boxtel commissie over wat je koopt. Je betaalt niets extra, je betaalt gewoon de reguliere prijs die de webshop altijd vraagt, maar steunt de groep dus wel. Ook wanneer een webshop iets in de aanbieding heeft betaal je de aanbiedingprijs en krijgt de groep commissie. Er zijn heel veel webshops die hieraan meedoen, zoals bol.com, Hema, V&D, thuisbezorgd.nl, booking.com en nog veel meer. Dus ga je online iets kopen, een pizzatje bestellen, vakantie boeken of restaurant reserveren, kijk even of de webshop op onze sponsorkliks pagina staat!

Onze sponsorklikspagina: http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=3951