Scouting Boxtel > Kleding > Shirts
1-10-2009
Shirts

Overzicht
Er zijn een aantal shirtjes in omloop binnen Scouting Boxtel. Veel shirts zijn echte kampshirts en zijn niet los te bestellen. De shirts die hier staan echter wel.

Scouting Boxtel shirt | geel
Scouting Boxtel shirt | zwart
Scouting Boxtel dames spaghetti top | zwart
Scouting Boxtel longsleeve shirt | zwart
Stout
NIEUW Scouting Boxtel Babe
Scouts on tour

Scouting Boxtel shirt | geel

Shirts | shirt_geel_achter

Omschrijving
Geel shirt met op de rug groot het Scouting Boxtel logo.

Bij bijna alle speltakken is dit shirt verplicht. Daarnaast is het ook een leuk shirt om te hebben.

Te koop via de leiding

Scouting Boxtel shirt | zwart

Shirts | shirt-zwart-back

max. 12,50

Omschrijving
Zwart shirt met op de rug groot het Scouting Boxtel logo.

Bestellen
Mail je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en maat naar kleding@scoutingboxtel.nl.

Zodra er genoeg bestellingen binnen zijn zullen de shirts gekocht worden. Bij veel bestellingen zakt de prijs.

Scouting Boxtel dames spaghetti top | zwart

Shirts | dames_spagetti_top_zwart_ac
Achterkant topje

max. 15,00

Omschrijving
Speciaal voor de dames een zwart topje met op de rug groot het Scouting Boxtel logo.

Scouting Boxtel longsleeve shirt | zwart

Shirts | scoutingboxtel_longsleeve

max. 17,00

Omschrijving
Zwart longsleeve shirt met op de rug groot het Scouting Boxtel logo.

Stout

Shirts | Stout_front

Shirts | stout_shirt
Voorkant shirt

max. 17,50 (bij veel bestellingen zakt prijs)

Omschrijving
Dit donkerblauwe shirt is een variant op het officile Scout shirt van Scouting Nederland. Voor het origineel, klik hier.

Bestellen

Zodra er genoeg bestellingen binnen zijn zullen de shirts gekocht worden. Bij veel bestellingen zakt de prijs (als meer dan 30 mensen dit shirt bestellen dan zakt de prijs naar 15,-).

Scouting Boxtel Babe

Shirts | babe
Voorkant shirt

max. 15,00
Omschrijving
Op veler verzoek, een roze dames shirt! En wat voor n... fel roze, v-hals en een pakkende opdruk.

Bestellen

Zodra er genoeg bestellingen binnen zijn zullen de shirts gekocht worden.