Scouting Boxtel > Speltakken > Verkenners woensdag > Welkom
10-6-2016

Bij de Verkenners
Jongens tussen de 11 en 15 jaar heten Verkenners en gaan actief de natuur in, kamperen, bosspelen doen, fikkie stoken, koken, tochten lopen, leuke weekenden weg, op zomerkamp en nog veel meer.

Iedere woensdagavond komen we van 19:00 tot 21:00 bij elkaar om samen allerlei leuke en spannende activiteiten te doen. De ene week gaan we een spel doen in het bos, dan gaan we een keer een keuken pionieren en weer een week later doen we een spannend potje slagbal.

Juist deze veelzijdigheid in programma's maakt Scouting en dus ook de verkenners een leuke bezigheid.

Komen kijken
Heb je zin om een keer te komen kijken? Dat kan. Bel dan even naar Tom: 06-11396490
Of mail naar verkenners@scoutingboxtel.nl.

Weekenden & Kampen

Speltakken | Verkenners woensdag | Welkom | hike
Weekendje hiken in de Ardennen

Naast de programma's op woensdagavond gaan we regelmatig weekenden weg en in de zomervakantie gaan we een week op zomerkamp. Een week lang slapen in een tent en zelf je eten koken op een zelf geknoopte keuken. Natuurlijk is juist deze week gevuld met alle leuke activiteiten, die de leiding maar kon verzinnen. Kortom het hoogtepunt van het jaar.

Kijk maar eens bij de foto's en filmpjes van onze activiteiten.

Overzicht van onze activiteiten
Natuurlijke de wekelijkse opkomsten op woensdagavond
Opening Scoutingjaar met heel Scouting Boxtel
JOTARI
Een leuk weekend/hike in novemember/december
Winterweekend
Hiken in de Ardennen
Carnavalsavond
Carnavalsweekend
Regionale Scouting Wedstrijden
Dodenherdenking
ZOMERKAMP

Samen met de Gidsen
Het zomerkamp en een aantal van de weekendactiviteiten doen we samen met de Gidsen, de meiden in dezelfde leeftijd. Met een grotere groep kun je wat andere dingen doen en het is natuurlijk ook erg leuk om af en toe met de dames op pad te gaan.