Scouting Boxtel > Kleding > Broeken
19-12-2006
Broeken

Overzicht
Sommige speltakken hebben bij het uniform een blauwe broek. Je kunt de officile Scoutingbroek bestellen bij de Scoutshop. Maar leuke Scouting Boxtel broeken staan op deze pagina.

Scouting Boxtel korte broek
Scouting Boxtel afritsbroek

Scouting Boxtel korte broek

Broeken | korte broek zijkant

Broeken | korte broek
Korte broek

max. 30,00

Maten
48 t/m 58

Omschrijving
Donkerblauwe of zwarte korte broek met op een van de zakken het Scouting Boxtel logo geborduurd.

Bestellen
Mail je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, maat en kleur (donkerblauw of zwart) naar kleding@scoutingboxtel.nl.

Zodra er genoeg bestellingen binnen zijn zullen de broeken gekocht worden. Bij veel bestellingen zakt de prijs.

Scouting Boxtel afritsbroek

Broeken | afritsbroek
Afritsbroek

max. 37,50

Maten
48 t/m 58
Omschrijving
Donkerblauwe of zwarte afritsbroek met op een van de zakken het Scouting Boxtel logo geborduurd.

Bestellen