Scouting Boxtel > NJ 2008 > NJ 2008

NJ 2008 | NJ 2008 | P1020228
Eindelijk de groepsfoto!!!

Nationale Jamboree 2008
Dit jaar wordt de Nationale Jamboree weer gehouden in Boxtel. Als Scoutinggroep uit Boxtel mten we daar natuurlijk wel aan meedoen... niet dat we het zouden willen missen. Voor de Verkenners en Gidsen is dit geweldige evenement dan ook hun zomerkamp.

Op deze pagina's vind je allerlei info over onze deelname aan de NJ. Een gedeelte van de teksten is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar aangezien we samen met de 1st Whitby Scouts uit Canada naar de NJ gaan.
National Jamboree 2008
This year the Dutch National Jamboree is held in Boxtel. Of course the Scouting group from Boxtel has no other choice than joining this event... we wouldn't want to miss it anyway. For the Boy and Girl Scouts this wonderfull event is their summercamp.

On these pages you can find all sorts of info on our participation to the NJ. Part of the text will be available in Dutch and in English, because we are going to the NJ together with the 1st Whitby Scouts from Canada.

www.nationalejamboree.nl

Kampbrief -->
kampbrief.pdf

Hoi 1st Whitby
Omdat we samen met de Scouts uit Canada naar de NJ gaan moeten we ons natuurlijk wel even voorstellen... dat is wel zo beleefd. Daarom hebben we tijdens een weekend een filmpje voor ze gemaakt!
Hello 1st Whitby
Because we are going to the NJ together with the Canadian Scouts we should of course introduce ourselves... that's the polite thing to do. That's why we created a nice movie during a weekend camp.

Bezoekersdag
Op zaterdag 26 juli is het bezoekersdag op de NJ. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen op het kampterrein en deel te nemen aan de activiteiten. De bezoekersdag begint om 11 uur. Om 17 uur moet je weer naar huis. Als je ons wil bezoeken, dan zijn we te vinden op subkamp Minerva

TIP: kom niet met de auto, tijdens de vorige NJ stond er een kilometerslange file naar het kampterrein

Voor meer info: http://www.nationalejamboree.nl/bezoekersdag/
Visitors day
On Saturday July 26 it is visitor day on the NJ. Everybody is welcome to come and have a look at the campsite and participate in the activities. You can visit the NJ from 11 to 17. If you want to visit us, you can find us at subcamp Minerva.

Tip: If possible, don't come by car, the previous NJ had a big traffic jam to the entrance.

For more info: http://www.nationalejamboree.nl/visitingday/

Deelnemers
De volgende Scouts nemen deel aan de NJ: Jordy, Teun, Harm, Jesse, Sander, Mark, Roel, Joep, Mitch, Jesse, Joep, Rolf, Geert, Remco, Jens, Erik, Susan, Vera, Fleur, Maartje, Jooske, Marcella, Laura, Margot, Daphne, Imke, Milou, Wies, Iris, Demi en Britt.

Al onze leiding neemt deel aan de NJ: Wouter, Pim, Martijn, Bjorn, Laurens, Tom, Bert, Rigo, Laura, Steffie, Anne, Joris en Boudewijn.
Participants
De following Scouts will attend the NJ: Jordy, Teun, Harm, Jesse, Sander, Mark, Roel, Joep, Mitch, Jesse, Rolf, Geert, Remco, Jens, Erik, Susan, Vera, Fleur, Maartje, Jooske, Marcella, Laura, Margot, Daphne, Imke, Milou, Wies, Iris, Demi and Britt.

All our leaders will participate: Wouter, Pim, Martijn, Bjorn, Laurens, Tom, Bert, Rigo, Laura, Steffie, Anne, Joris and Boudewijn.