Scouting Boxtel > NJ 2008 > 22-7
22-7-2008

Dinsdag 22 juli
Programma: Kennismakingsactiviteiten met het subkamp, internationaal buffet, open podium
Tuesday July 22
Program: Activities to get to know the other groups at the subcamp, international food festival, open stage

hoezo kinderachtig!!!!!
heey menskes,
nouja ik ga dus ff iets schrijven over vandaag :)
vanmorgen kon het hele tent clubje niet egt fatsoenlijk uit bed en toen we eindelijk gegeten en wakker waren moesten we een subkampactiviteit doen.
We dachten dat het gwn een kennismakings ding zou zijn maar nee hoor, het was weer nodig --> toen we opweg waren naar de bijeenkomstplekdinges kwam er een subkampstaf naar ons gelopen om te zeggen dat de professor er niet was en dat we hem moesten gaan zoeken. Ik bedoel komop we zijn geen kleuters!!!!!! maargoed verder is het heel gezellig bij ons in de tent en na de feestelijke opening van gisteravond waren laura en ik al bijna onze stem kwijt!!!! maar nu ga ik weer want ik moet ook nog ff mijn mail chekken

Rolf en Jesse op NJ
We zijn jier nu in het veel te hete internetcafe.
Het weer is goed. Gisteren-avond was de grote opening om half 11 met een spectaculaure lasershow en een iets minder spectaculair kamplied. Remco zitten naast ons ook in het internetcafe en schrijven ook iets voor de site.
we hebeen de Canadese al wat nederlands geleerd zoals:"bert stinkt", "Zoek je ruzie" En " jij bent een stinkdier. Remco en ik zijn ge-interviewd voor Brabants centrum. Vanavond is het Food festival, dan gaan we haggis eten met de schotten. Dat was het wel.
Groetjes,
Rolf en Jesse

remco, jordy op de NJ
hier live verslag vanuit de nj over naar remco in de studio.

hallo, welcome het is hier vantastieeeeeeees!!!!!
al die buitenlanders. en nieuwe vrienden (heb vrienden uit schotland, honkong, rusland) bij de schotten mogen ik en jordy vanavond hagges (spreek je uit als hegges ofsoiets) dat is iets van schapen pens maar ik wil da wel ff proeven
nu terug naar jordy op de nj de opening was keeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiii gaaf met lasers en zo en het nj liet en een super slechte immitator van robbie williams alleen nu een beetje schor maar en al een das riem uit hong kong geswopt en remco drie super grote bages terug naar remco in de studio.

rolf en ik zijn samen ge interviewd door brabant centrum. en de canadezen kunnen al nederlands net als 'bert stinkt' en' jij bent een stinkdier' en nog veel meer en ze konden ook zeggen ' rico hhoudt van mannen' vet he hahahahha

groetjes van sander uit boxtel op NJ
Hoi alles goed met mij wel het is heel leuk hier we krijgen ook vrijtijd maar ik kan denk ik niet heel veel mailen of op de site zetten maar nu wel. we kunnen veel doen en dalijk hebben we een food festival. we gaan dan van alles eten. ik heb ook al wat bedges gekocht. Nou dit was het voor vandaag misschien zet ik er morgen iets op ik denk het niet daarna weer wel. Tot de bezoekers dag. Sander groetjes aan mama papa en lieve Doei!!!!!!!!!!!!!!!!

groetjes van jesse uit boxtel
hey alle 4 k denk niet dat jullie dit lezen maar ja ik zet er toch iets op. het is heel leuk hier is het ook leuk bij jullie??? dalijk is er een footfestival. ik heb al 2 badges gekocht. ik kan niet mailen want dan heb je hotmail nodig.
heeel veel groetjes van jesse voor jullie allemaal.