Scouting Boxtel > Kleding > Vest met naam
16-11-2009
Vest met naam

Wie hebben al besteld?
Tom, Laurens, Varsha (2x), Joris M, Steffie, Martijn (2x), Janneke, Wouter, Rebecca, Annemarie, Ren, Milou, Bart vdV, Gerrie, Ine,
Amy, Paul, Danny, Loes, Joske, Bert, Loy, Rigo (2x), Carin, Dyane.

De bestelling is gesloten.

Modellen

Vest met naam | ScoutingBoxtelLeidingVest
De vesten zijn verkrijgbaar in Softshell en fleece. Softshell is duurder, maar wel kwalitatief beter materiaal dan fleece. Maar omdat softshell wel duurder is hebben we ook een goedkopere fleece. Vandaar dat je nu kunt kiezen uit 3 verschillende vesten:
SOFTSHELL, winddicht, waterdicht en ademend, twee met rits aflsluitbare steekzakken, manchetten verstelbaar middels klittenband, onderzijde verstelbaar, heren XS t/m XXXL, dames 34 t/m 44
FLEECE, twee steekzakken met rits, rechte onderzijde met elastisch aantrekkoord en stoppers, S t/m XXXL
DAMESFLEECE, getailleerd, twee steekzakken met rits, rechte onderzijde met elastisch aantrekkoord en stoppers, S t/m XL

De plaatjes staan onder aan deze pagina.

Borduring
Alle vesten zijn zwart. De vesten hebben de volgende borduursels:
Scouting Boxtel logo groot op de rug
Scouting Boxtel logo klein op de linker borst
Je eigen naam (of andere tekst naar keuze) onder het logo op de voorkant

SOFTSHELL 68
FLEECE 43
DAMESFLEECE 43
Hierbij is uitgegaan van 20 bestellingen. Bij meer bestellingen worden de vesten goedkoper (bij 40 bestellingen zijn ze 3 per stuk goedkoper).

Voorbeelden
De volgende pasmodellen zijn nu beschikbaar:
Damesfleece in de maat S
Fleece in de maat XL
Sofstshell in de maten:
o Dames 36
o Dames 38
o Dames 40
o Dames 42
o S
o L
o XXL

De vesten liggen in de bijkeuken, naast de diepvries neergelegd. Ondanks dat het niet nodig zou moeten zijn wil ik toch iedereen vragen voorzichtig met de vesten om te gaan, ze alleen te gebruiken om even te passen en daarna weer netjes terug te leggen.

SOFTSHELL (maar dan dus in het zwart en met borduursels)

Vest met naam | softshell

FLEECE (maar dan dus in het zwart en met borduursels)

Vest met naam | fleece