Scouting Boxtel > 100 jaar Scouting > Tijd voor Taart

TIJD VOOR TAART

Tijd voor Taart | foto 100 jaar site
Scouting bestaat 100 jaar in Nederland

Grootste jeugd- en jongerenorganisatie viert jaar lang uitbundig feest

Scouting in Nederland bestaat in 2010 100 jaar. De grootste jeugd- en jongerenorganisatie van dit land viert een jaar lang uitbundig feest met alle jeugdleden en vrijwilligers.

In heel 2010 vinden tal van Scoutingactiviteiten en Scoutingevenementen plaats. Op zowel lokaal, regionaal als (inter)nationaal niveau feliciteren de meer dan 100.000 scouts Nederland met de eeuwlange aanwezigheid van Scouting in dit land.

Tijd voor taart.

In januari 2010 bieden groepen hun lokale overheid een grote slagroomtaart aan om de bestuurders te bedanken voor de samenwerking maar ook om de aanwezigheid en de rol van de Scoutinggroep in hun gemeenschap te benadrukken. In samenwerking met Multivlaai wordt aan menig burgemeester een heerlijke taart aangeboden.

Ook Scouting Boxtel heeft afgelopen vrijdag een taart aangeboden aan onze eigen burgemeester Frank van Beers. In de loop van 2010 tien zullen er nog veel activiteiten plaatsvinden die in het teken staan van 100 jaar scouting in Nederland.

De taart!

Tijd voor Taart | phoca_thumb_l_scoutingtaart