Scouting Boxtel > Speltakken > Verkenners woensdag > Uitrusting
25-1-2008
Uitrusting

Weekendje weg
We gaan regelmatig een weekendje weg. Wat moet je dan allemaal meenemen??? Nou, hier staat dus een lijstje met dingen die je eigenlijk altijd wel nodig hebt als we een weekendje weg gaan. Per keer vertellen we dan wel wat je nog extra nodig hebt.

• Uniform

• Slaapzak

• Luchtbed / matje

• Toiletspullen

• Handdoek

• Regenkleding

• Wandelschoenen

• Theedoek

• Bord, mok en bestek

• Schone kleding

• Warme trui

• Extra paar sokken

• Zaklamp

• Identificatie (voor 14+ers)

Niet meenemen
  • Mobiele telefoon

• Discman, mp3man, ipod of andere geluidsapparaten

• stoeltje

• red bull of vergelijkbare drankjes

Spullen kopen
Het kan zijn dat je nog wat kampeerspullen moet kopen. Maar waar kun je die dan halen??
Hier een aantal mogelijkheden.

Bij de Scoutshop in Eindhoven hebben ze eingelijk wel alle kampeerartikelen die nodig hebt tijdens een Scoutingkamp.
Het adres:
Cahorslaan 20
Eindhoven
Openingstijden:
ma 19.00 tot 21.00 uur
wo 14.00 tot 16.00 uur
do 19.00 tot 21.00 uur

De openingstijden van de Scoutshop in Eindhoven zijn maar beperkt, maar daarnaast is er altijd de mogelijkheid om spullen online te bestellen. De Scoutshop heeft namelijk ook een online winkel. Je betaalt dan wel verzendkosten.

Daarnaast zijn er de vele outdoorwinkels, zoals bijvoorbeeld Bever, Demmenie en de Wit.
Handig om te weten is dat je bij Bever op vertoon van je Scoutingpas 5% korting krijgt op alle aankopen (dus ook als het helemaal niet voor Scouting is).

Scoushop
Bever Zwerfsport